پویا نهال پویا نهال .

پویا نهال

کیک شکلاتی، یک انتخاب خوشمزه برای پذیرایی

کیک شکلاتی، یک انتخاب خوشمزه برای پذیرایی

 

همانطور که گفته شد کیک شکلاتی به عنوان دسر در خانه و همچنین بسیاری از جشن ها و مراسم های مختلف کوچک و بزرگ سرو می شود. شکل کیک با شکل درست می شود، اما می تواند شامل مواد دیگری مانند وانیل، میوه های مختلف یا طعم های مختلف نیز باشد. تاریخچه این دسر خوشمزه به قرن هفدهم باز می گردد، زمانی که پودر کاکائو از اروپا به اروپا راه یافت و به دستور پخت کیک سنتی آن زمان اضافه شد. در سال 1828، کوئنراد ون هوتن، شیمی‌دان هلندی و شکلات‌ساز، روشی مکانیکی برای مصرف نوشیدنی‌های کاکائویی ایجاد کرد که باعث کاهش کره و کاکائو می‌شد. توده فشرده ای از مواد جامد که می توان آن را به عنوان «کاکائو سنگی» فروخت یا در آسیاب آسیاب کرد. در نتیجه این روند، شکلات از یک میان وعده لوکس به یک میان وعده ارزان و روزانه برای مردم تبدیل می شود.

 

راه دیگری برای ایجاد اشکال ابریشمی‌تر و نرم‌تر به نام کونچینگ در سال 1879 توسط سازنده شکلات‌ساز سوئیسی، رودولف لینت، اختراع شد که برای آسان‌تر کردن آن، آن را با خمیر کیک درست کرد. در نتیجه توسعه این روش، با گذشت زمان و در سراسر جهان، سرآشپزهای آمریکایی شروع به اضافه کردن شکلات به خمیر کیک کردند تا اولین کیک های شکلاتی در ایالات متحده را درست کنند.

دستور تهیه کیک شکلاتی

 

کیک شکلاتی یا شکلات gâteau (از فرانسوی: gâteau au chocolat) کیکی است که با شکلات ذوب شده، پودر کاکائو یا هر دو طعم دار می شود. در دنیا دستور پخت و روش های زیادی برای پخت کیک شکلاتی وجود دارد و در انواع مختلف که به ذائقه مردم بسته است و از انواع شکلات های موجود در هر منطقه برای تهیه کیک شکلاتی استفاده می شود. یکی از مهم ترین و ساده ترین دستور پخت کیک شکلاتی در زیر معرفی شده است.

 

تهیه این کیک شکلاتی 20 دقیقه و پخت آن 30 دقیقه زمان می برد و می توان آن را برای تعداد زیادی از افراد سرو کرد.

 

مواد مورد نیاز:

 

شکر سفید 2 لیوان

 

1.5 تا 2 فنجان آرد شیرینی پزی

 

سه چهارم فنجان پودر کاکائو تلخ

 

1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و به همان میزان جوش شیرین

 

2 عدد تخم مرغ

 

1 قاشق چایخوری نمک

 

1 فنجان شیر

 

نصف فنجان روغن بکارید

 

2 قاشق چایخوری وانیل

 

1 فنجان آب جوش

 

توجه داشته باشید که قبل از پخت کیک شکلاتی، فر را تا 175 درجه بالا ببرید. همچنین دو عدد کیک یا قالب فلزی به قطر 20 تا 25 سانتی متر برای گذاشتن در فر و پخت کیک لازم است.

 

در یک کاسه بزرگ، شکر، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه با سرعت متوسط ??هم بزنید. در آخر آب جوش را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را از مواد آماده شده به طور یکنواخت در تابه های آماده شده بریزید.

 

قالب ها را در فر قرار دهید و قبل از گرم کردن مجدد به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. بعد از این مدت برای تست پخت کیک، چنگال یا خلال دندان را داخل وسط قرار دهید تا از پخته شدن نرم افزار مطمئن شوید. بعد از خنک شدن میتونم سرو کنم. پس از خواندن این مقاله شاید بخواهید با طرز پخت یک کیک ساده آشنا شوید. پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۳۱:۱۵ توسط:فرهاد موضوع: نظرات (0)